Voordeursticker met namen
Voordeursticker met namen

Vroeger waren voordeuren wel decoratief met ramen of sierlijstjes. Tegenwoordig, mede omwille van de veiligheid zijn buitendeuren niet heel erg decoratief te noemen. Met deze sticker waarop je de name

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Vroeger waren voordeuren wel decoratief met ramen of sierlijstjes. Tegenwoordig, mede omwille van de veiligheid zijn buitendeuren niet heel erg decoratief te noemen. Met deze sticker waarop je de namen kunt laten zetten van jou en je partner is de saaie voordeur verleden tijd. De sticker is ze uit te voeren dat deze zowel van binnen als van buiten is aan te brengen, ook op een klein raampje bij de voordeur is dit mogelijk. Verschillende kleuren zorgen ervoor dat er altijd wel een passende kleur aanwezig is voor jou voordeur.

De strakke letters welke in contour zijn gesneden zijn perfect te combineren met een strakke moderne voordeur. Geen randen om de letters heen, het eindresultaat geeft je het idee dat de letters er door een schilder op zijn geschilderd of gespoten. Ook handig voor mensen die bij een verkeerde voordeur staan, er is geen twijfel over mogelijk wie er achter de voordeur woont. Bestel nu nog deze sticker en morgen weet iedereen waar je woont!