Hoi, wat leuk dat je wat meer wilt weten over mij en Woordsticker.nl
Woordsticker.nl is  op mijn pad gekomen in juli 2017, door de plannen van de oude eigenaresse om te emigreren en voor Woordsticker een net zo gedreven opvolger te vinden kwam ik in contact met haar. Het klikte gelijk en ook alle producten en diensten die Woordsticker.nl aanbied zijn op mijn lijf geschreven.

Even een ‘klein’ stukje terug in de tijd.
Ik heb de opleiding afgerond als grafisch vormgeefster, na 5 jaren met veel plezier in de Sign wereld te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn grafische vaardigheden meer te laten zien. Zodoende ben ik bij een bureau terecht gekomen die gespecialiseerd is in online reclame uitingen, een super leuke uitdaging met zeker net zo leuke klanten en opdrachten. Hier heb ik ook mijn huidige man waarmee ik al weer vele jaren gelukkig getrouwd ben ontmoet. In de opvolgende jaren zijn wij de trotste ouders geworden van twee prachtige kindjes.
Door mijn man kwam ik in contact met Priscella en hoorde van haar plannen om te emigreren en voor Woordsticker.nl een opvolger te vinden die met net zo veel plezier en toewijding het mooie bedrijfje voort wilde zetten.  Met mijn ervaring als grafische ontwerpster en de ervaring in de sign was dit op mijn lijf geschreven.

Ik kan dan ook trots zeggen dan ik Woordsticker.nl met heel veel plezier en toewijden voort hebt gezet en ik dit hopelijk nog vele jaren kan en mag blijven doen.
Alle producten die we aanbieden worden met veel plezier en persoonlijkheid voor jullie gemaakt.
Hopelijk kan ik je in de toekomst van dienst zijn met een van onze prachtige en gepersonaliseerde artikelen.


Lieve groet,
Marieke